Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op: Over de GGD Locaties  Kampen

Testlocatie coronavirus IJsselmuiden

Vanaf woensdag 28 oktober is onze testlocatie in IJsselmuiden open. Deze locatie vind je op het adres Tasveld 17, op het bedrijventerrein Zendijk in een gebouw van Waterschap Drents Overijsselse Delta. Hier kun je op afspraak (online via Rijksoverheid.nl/coronatest of telefonisch 0800 - 1202) terecht voor een test op het coronavirus. Rijd naar het bedrijventerrein Zendijk. Ga bij het kruispunt met verkeerslichten aan de Zwolseweg de weg Kleiland in en sla meteen linksaf de weg Tasveld in. Volg Tasveld met de bocht mee naar rechts tot het eind en ga bij de T-splitsing rechtsaf, de weg heet dan nog steeds Tasveld. Na ongeveer 250 meter vind je de testlocatie aan je rechterhand. Parkeer je auto of fiets op het parkeerterrein dat naast en net voorbij het gebouw ligt. Daar vind je ook de ingang van de testlocatie.

Consultatiebureaus in Kampen

In de gemeente Kampen zijn er 2 consultatiebureaus:

  • Stadhuis: Berghuisplein 1, 8261 DD Kampen
  • Kulturhus: Laanzicht 13, 8271 JZ IJsselmuiden (1e etage)

Wil je een jeugdverpleegkundige van het consultatiebureau spreken? Wanneer je ons belt dan belt zij je zo snel mogelijk terug. Kijk voor de contactgegevens rechts op deze pagina.

Geen inloopspreekuren door coronavirus

Vanaf 16 maart zijn er geen inloopspreekuren op het consultatiebureau. Je kunt je vragen telefonisch aan ons stellen via 088 443 07 02 (op werkdagen) of via ons webformulier.